×

Kit Kat: Pauză de Gust și Bucurie

Kit Kat: Pauză de Gust și Bucurie

Într-o lume plină de ciocolată și dulciuri, un brand mereu se individualizează: Kit Kat. Este o adevărată sursă de bucurie şi distracție, înconjurată de un sentiment de familiaritate și istorie. De la crearea sa în anii 1930 până la varietățile sale atât de tentante de astăzi, Kit Kat a rămas o gustare de top pentru mulți gurmanzi ai ciocolatei. Astăzi, vă invităm să descoperim împreună deliciul și varietatea oferită de Kit Kat, accesibilă tuturor prin intermediul Candy Land.

Kit Kat a fost creat în anul 1935 în Marea Britanie de către compania Rowntree’s. La început marca a fost netedă, sub forma unei bare de ciocolată cu crema de lapte în mijloc. Cu toate acestea, mărcii nu i-a luat mult timp să inoveze, iar aceasta a lansat curând versiunile cu aroma de portocală, mentă și fudge de vanilie. Mai târziu, în 1988, Nestle a cumpărat Rowntree’s, deschizând drumul pentru introducerea mai multor varietăți în jurul lumii. Astăzi, Candy Land este mândru să ofere o varietate largă de produse Kit Kat, care – cu siguranță – vor da o pauză plăcută din stilul tău de viață agitat.

Kit Kat este îndrăgit atât de mult datorită unicității sale. Nu numai că este însoțit de ciocolată de înaltă calitate, dar are și crocantul său unic oferit de biscuiți din interior. Fie că alegi varianta clasică sau încerci una dintre varietățile sale, fiecare îmbucătură de Kit Kat este o explozie de gust și bucurie.

Există multe modalități de a te bucura de Kit Kat. Poți savura o pauză cu Kit Kat clasic, în timp ce stai acasă și te relaxezi sau, poți alege o varietate nouă pentru a adăuga un plus de emoție zilei tale. Sau de ce să nu te bucuri de el în timp ce te uiți la filmul tău preferat? Kit Kat este gustarea perfectă pentru orice ocazie sau starea de spirit.

Este interesant să știi că în Japonia, Kit Kat este foarte popular datorită unui joc de cuvinte. „Kit Kat” sună similar cu „Kitto Katsu”, un mesaj de încurajare care înseamnă „sigur vei câștiga”, motiv pentru care este adesea oferit ca dar înainte de examene. De asemenea, kit kat a lansat peste 300 de arome în Japonia, unele dintre ele fiind foarte non-convenționale, precum soia fermentată, tocăniță de cartofi și chiar sake.

Deci, la urma urmei, de ce Kit Kat? Pentru că oferă un gust delicios și inconfundabil, pentru că este o gustare versatilă potrivită pentru orice ocazie, și mai presus de toate, pentru că reprezintă o pauză de gust și bucurie! Încercați produsele Kit Kat disponibile la Candy Land și vă veți convinge. Nu contează ce varietate alegeți, un lucru rămâne constant: fiecare îmbucătură de Kit Kat este o pauză de bucurie!

Nu mai lăsa pausele tale să fie monotone! Oferă-ți o pauză de gust și bucurie alături de Kit Kat. Ia-ți pauza, ia-ți un Kit Kat!

Publică comentariul