Οι 4 Καθοριστικής Σημασίας Αλήθειες που η Ψυχή Σου Θέλει να Γνωρίζεις
Είσαι προορισμένος να αισθάνεσαι βαθιά   Είναι γραφτό να αισθάνεσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Μην κρατάς τα δάκρυά σου και μη νομίζεις ότι είσαι αδύναμος ή υπερβολικά... Οι 4 Καθοριστικής Σημασίας Αλήθειες που η Ψυχή Σου Θέλει να Γνωρίζεις


Είσαι προορισμένος να αισθάνεσαι βαθιά

 

Είναι γραφτό να αισθάνεσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Μην κρατάς τα δάκρυά σου και μη νομίζεις ότι είσαι αδύναμος ή υπερβολικά ευαισθητος όταν εκφράζεις τα συναισθήματά σου.

Είναι υγιές να αισθάνεσαι βαθιά και να δίνεις στον εαυτό σου την άδεια να βιώνεις τον πλούτο του ανθρώπινου συναισθήματος. Νιώσε την αγάπη, νιώσε την θλίψη.

 

 

Είσαι εδώ για να Ζήσεις τη ζωή

 

Βρίσκεσαι εδώ για να βιώσεις την πληρότητα της ζωής. Τις διακυμάνσεις της. Τα πάνω και τα κάτω της. Μη νοιάζεσαι για τον τραπεζικό σου λογαριασμό , τα υλικά αγαθά ή το άδειο σπίτι  που θα αφήσεις πίσω σου. Εκτίμησε το θαύμα της ζωής! Είσαι ζωντανός!

Κανείς δεν ξέρει γιατί υπάρχει το σύμπαν, πώς φτάσαμε εδώ, ή γιατί υπάρχει συνείδηση, αλλά είσαι εδώ σαν προϊόν αυτού του μεγάλου μυστηρίου που λέγεται ζωή.  Ζήσε την! Εκτίμησε τις εμπειρίες, τις σχέσεις, και τις αναμνήσεις που έχεις εδώ!

 

 

Είσαι ένα θείο και πνευματικό όν!

 

Δεν είσαι το σώμαστο οποίο ζείς. Είσαι, τελικά, αυτό που έχει επίγνωση του σώματος και του νου.

 

Είσαι  ο καμβάς πάνω στον οποίο είναι ζωγραφισμένο το εγώ, και όταν πεθάνεις θα ρίξεις “τον εαυτό σου». Είσαι αιώνιος και άυλος. Είσαι ένα πνευματικό ον που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος για λίγο καιρό.

 

 

 

Ο θάνατος είναι μια ψευδαίσθηση

 

Ποτέ δεν πεθαίνεις. Δεν υπάρχει θάνατος. Υπάρχει μόνο μετάβαση μεταξύ διαστάσεων. Εσείς, ως ένα εξατομικευμένο κομμάτι της συνείδησης, δεν μπορείτε ποτέ να καταστραφείτε. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε επειδή δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Όταν το φυσικό σώμα σας πεθαίνει, γίνεστε περισσότερο από ό, τι είστε, όχι λιγότερο.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.cosmo-scope.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.