Φένγκ Φου: Το Βελονιστικό Σημείο που μπορεί να σας Ανακουφίσει από Πονοκέφαλο, Προβλήματα στο Έντερο, Αϋπνία
Υπάρχει ένας φυσικός και εύκολος τρόπος για να ανακουφιστείτε άμεσα από πόνους , από συμπτώματα κοινού κρυολογήματος και να ενισχύσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας.... Φένγκ Φου: Το Βελονιστικό Σημείο που μπορεί να σας Ανακουφίσει από Πονοκέφαλο, Προβλήματα στο Έντερο, Αϋπνία


Υπάρχει ένας φυσικός και εύκολος τρόπος για να ανακουφιστείτε άμεσα από πόνους , από συμπτώματα κοινού κρυολογήματος και να ενισχύσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας.

 

 

Χρησιμοποιώντας την ακόλουθη μέθοδο του βελονισμού, θα αισθανθείτε καλύτερα σε ελάχιστο χρόνο.

 

 

Στην αρχαία κινεζική ιατρική, ο βελονισμός χρησιμοποιούνταν για να θεραπεύσει ιατρικά προβλήματα με συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

 

 

Ο βελονισμός ασκείται για πάνω από 2.000 χρόνια και βασίζεται στον κανονισμό της Ενέργειας.

 

 

Εσείς όμως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε βελόνες αλλά Πάγο!

point

 

 

Το σημείο Φενγκ Φου βρίσκεται στη βάση του κρανίου σας όπως φαίνεται στην εικόνα.

Είναι ακριβώς το σημείο μεταξύ των μυών του λαιμού σας που σχηματίζει μία «εσοχή».

 

Καθώς ξαπλώνετε μπρούμυτα , τοποθετήστε ένα παγάκι στο σημείο Φενγκ Φου.

 

Αν θέλετε να το κάνετε καθιστοί τότε μπορείτε να τοποθετήσετε το παγάκι στο σημείο , τυλίγοντας γύρω γύρω έναν επίδεσμο ώστε να το κρατάει.

 

θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα εντός 20 λεπτών από την εφαρμογή. Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα, μπορεί να νιώσετε μια ιδιαίτερη αίσθηση θερμότητας να διαπερνά το σώμα σας, μην ανησυχείτε! Είναι απόλυτα φυσιολογικό, και δείχνει ότι ο κύβος πάγου λειτουργεί.

 

 

Πώς Βοηθάει το σημείο Φενγκ Φου?

 

Μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από διάφορα συμπτώματα σύμφωνα με δοκιμασμένες πρακτικές της Κινεζικής Εναλλακτικής Ιατρικής όπως :

 

Πονοκέφαλος:

 

Ο ενοχλητικός πονοκέφαλος μπορεί να ανακουφιστεί εάν τοποθετήσουμε ένα παγάκι στο σημείο Φενγκ Φου για 20 λεπτα. Όταν λιώσει τοποθετούμε άλλο. 1 με  φορές την ημέρα και θα δείτε ότι τα συμπτώματα υποχωρούν.

 

Για τα συμπτώματα κοινού κρυολογήματος εφαρμόζετε την ίδια τεχνική όπως επίσης για την βελτίωση του ύπνου σας μπορείτε να το εφαρμόζετε λίγο πριν κοινηθείτε και το πρωί μόλις ξυπνήσετε για 20 λεπτά.

 

Για τον εμετό: εάν έχετε αναγούλα , δοκιμάστε να εφαρμόσετε αυτό το κόλπο και θα δείτε ότι θα νιώσετε καλύτερα μετα από κάποια λεπτά!

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.cosmo-scope.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.