Πώς Μπορείς να Συνδεθείς με  τον Φύλακα Άγγελό σου
Οι άγγελοι εμφανίζονται σε πολλά από τα βασικά θρησκευτικά κείμενα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Βίβλου και του Κορανίου, και πιστεύω ότι αυτό είναι μια... Πώς Μπορείς να Συνδεθείς με  τον Φύλακα Άγγελό σου


Οι άγγελοι εμφανίζονται σε πολλά από τα βασικά θρησκευτικά κείμενα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Βίβλου και του Κορανίου, και πιστεύω ότι αυτό είναι μια απόδειξη για την καθολική φύση τους.

 

Ο καθένας μας έχει ένα φύλακα άγγελο, ανεξάρτητα από τη θρησκεία που ακολουθεί.

 

Η λέξη «άγγελος» σημαίνει αγγελιοφόρος. Οι Άγγελοι παραδίδουν τα μηνύματα από τον Θεό, ή «το θείο».

 

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη  Αγγέλων, αλλά ένας φύλακας-άγγελος είναι που έχει εκχωρηθεί αποκλειστικά για εσάς και θα είναι μαζί σας για όλη σας τη ζωή.

 

Συνήθως, όταν οι άνθρωποι αρχίζουν τη σύνδεση με φύλακα άγγελο τους, θέλουν κάποια μορφή  απόδειξης. Όπως τα περισσότερα πράγματα που δεν μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας, οι άνθρωποι κάνουν ερωτήσεις όπως, «Αν είναι πραγματικό, τότε γιατί να μην μπορώ να τους βλέπω;» Αλλά μόλις αρχίσετε τη σύνδεση με τον άγγελό σας, θα αρχίσετε να βιώνετε κάποια απτά σημάδια της παρουσίας τους.

 

Η πιο κοινή ένδειξη ενός Αγγέλου είναι να δείτε φτερά σε απροσδόκητες θέσεις.

 

Οι άγγελοι εμφανίζονται συχνά ως αίσθηση, τόσο σωματική όσο και συναισθηματική:

 

Ένα φυσικό σημάδι είναι η ανατριχίλα ή ένα ελαφρύ «αεράκι» που το νιώθετε σε κάποιο σημείο του σώματός σας.  Συναισθηματικά, μερικοί άνθρωποι αισθάνονται μια συντριπτική αίσθηση  αγάπης και υποστήριξης να τους διακατέχει.

 

Οι άγγελοι συνδέονται μαζί σας μέσω του ήχου!

 

Αν αρχίσετε να ακούτε ένα βουητό στο αυτί σας, είναι κοινό σημάδι ότι οι άγγελοι προσπαθούν να συνδεθούν μαζί σας.

 

Αρχίσετε να παρατηρείτε πότε συμβαίνει αυτό και αν μπορείτε να δείτε ένα μοτίβο να σχηματίζεται. Μήπως συμβαίνει πάντα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, όταν οι άγγελοι προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας?

 

Η όμορφη μυρωδιά είναι ένα άλλο σημάδι ότι κάποιος άγγελος βρίσκεται σε κοντινή απόσταση

 

Εάν αντιμετωπίζετε μια απροσδόκητα όμορφη μυρωδιά και δεν μπορείτε να καταλάβετε απο πού προέρχεται, τότε ίσως ένας άγγελος βρίσκεται κοντά σας!

 

 

Μια απροσδόκητη γεύση της γλυκύτητας στο στόμα σας μπορεί να είναι μια ένδειξη Αγγελικής παρουσίας

 

Στο διαλογισμό, η γεύση του γλυκού νέκταρ στο στόμα είναι σημάδι ότι η ενεργητική δόνηση σας είναι αυξημένη. Όσο υψηλότερη είναι η δόνηση μας, τόσο πιο εύκολο γίνεται να συνδεθούμε με Αγγέλους. Ποιος δεν θέλει λίγη επιπλέον γλυκύτητα στη ζωή του?!

 

 

Είναι πιο εύκολο να δείτε Αγγέλους αν ενεργοποιήσετε το τρίτο μάτι!

 

Πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν ευκολότερο να δούν αγγέλους με το τρίτο μάτι ή αλλιώς το 6ο Τσάκρα!

Αυτό είναι ένα όραμα που βλέπετε στο μάτι του μυαλού σας. Το κλειδί για να δειτε αγγέλους με το τρίτο μάτι είναι η τακτική πρακτική του διαλογισμού και η χαλάρωση.

 

 

Γράψτε τους ένα Γράμμα!

 

Ακριβώς όπως θα κάνατε σε έναν στενό σας φίλο! Πάρτε ένα χαρτί και γράψτε με την ημερομηνία «Αγαπητέ μου Αγγελε», στη συνέχεια γράψτε ό, τι σας ανησυχεί, ό,τι αισθάνεστε στην καρδιά σας. Τελειώστε την επιστολή σας να ευχαριστώντας τον άγγελο σας εκ των προτέρων. Θα πρέπει να στείλετε αυτό το γράμμα! Πώς? Πάρτε το και σταθείτε μπροστά από το νιπτήρα του μπάνιου και με μια φλόγα από ένα κερί κάψτε την επιστολή μεχρι να γίνει στάχτη προσεκτικά μέσα στο νιπτήρα ώστε να μην καείτε!

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.cosmo-scope.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.