Τρίψτε το  Κεφάλι σας με αυτό το Φυσικό Συστατικό για να Σταματήσετε την Απώλεια Μαλλιών και να Προωθήσετε την Ανάπτυξή τους
Η Μαγειρική Σόδα είναι εξαιρετικά πολυχρηστική. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας για την καθαριότητα , στην μαγειρική ακόμα και στην αντιμετώπιση εναλλακτικών... Τρίψτε το  Κεφάλι σας με αυτό το Φυσικό Συστατικό για να Σταματήσετε την Απώλεια Μαλλιών και να Προωθήσετε την Ανάπτυξή τους


Η Μαγειρική Σόδα είναι εξαιρετικά πολυχρηστική. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας για την καθαριότητα , στην μαγειρική ακόμα και στην αντιμετώπιση εναλλακτικών θεραπειών.

 

 

Η Μαγειρική σόδα έχει μερικά καταπληκτικά οφέλη για τα μαλλιά σας!

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε αντικατάσταση του σαμπουάν σας.

 

 

Είναι ένα ασφαλές και προσιτό προϊόν που φυσικά καθαρίζει και αφήνει τα μαλλιά σας υγιή.

 

 

Εάν είστε δύσπιστοι, δείτε μερικά από τα οφέλη της χρήσης μαγειρικής σόδας για τα μαλλιά σας!

 

Εδώ θα δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε τη μαγειρική σόδα για τον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής σας:

 

Ανακατέψτε τη σόδα με νερό σε αναλογία 1 προς 3 σε ένα μικρό μπουκάλι. Όσο περισσότερα  μαλλιά  έχετε, τόσο περισσότερο θα χρειαστείτε.

 

Για μαλλιά με μήκος μέχρι τους ώμους, χρησιμοποιήστε 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και 6 κουταλιές της σούπας νερό.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα σε στεγνά μαλλιά, ή μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όταν τα μαλλιά σας είναι υγρά.

 

 

Τοποθετήστε το μείγμα  ξεκινώντας από τις ρίζες σας, και μέχρι τις άκρες των μαλλιών σας.

 

 

Αφήστε το μείγμα να καθίσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

 

Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με ένα μίγμα μηλόξυδου και νερού.

 

 

Η αναλογία θα πρέπει να είναι  1 προς  4. Προσθέστε μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο, της αρεσκείας σας!

 

 

Η Μαγειρική Σόδα είναι προσιτή, ασφαλής και χωρίς χημικές ουσίες. Είναι το τέλειο scrub για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας!

 

Ρίξτε μία ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε Πώς Το κάνετε!!!

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.cosmo-scope.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.