Το Θαύμα της Μητέρας Φύσης: 82χρονος Ξαναβρίσκει την Χαμένη του Βέρα «Φορεμένη» σε ένα Καρότο στον Κήπο του!
Ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Γερμανία έχασε τη βέρα του πριν από τρία χρόνια, λίγο πριν γιορτάσουν με την γυναίκα του την χρυσή επέτειο του... Το Θαύμα της Μητέρας Φύσης: 82χρονος Ξαναβρίσκει την Χαμένη του Βέρα «Φορεμένη» σε ένα Καρότο στον Κήπο του!


Ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Γερμανία έχασε τη βέρα του πριν από τρία χρόνια, λίγο πριν γιορτάσουν με την γυναίκα του την χρυσή επέτειο του γάμου τους!

2

 

Τη στιγμή που την έχασε, έκανε κηπουρική στον κήπο του σπιτιού τους.

 

Η σύζυγός του, του είχε πει να μην ανησυχεί γιατι θα την έβρισκαν κάποια μέρα στον κήπο.

 

Παρά το γεγονός ότι τις επόμενες μέρες ο 82χρονος έκανε εκτενή έρευνα  για να την βρεί , δεν τα κατάφερε. Η Βέρα ήταν εξαφανισμένη.

 

Ωστόσο η Μητέρα Φύση είχε διαφορετικά σχέδια γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στον ηλικιωμένο κύριο τη βέρα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο!

 

Πρόσφατα , ο άνδρας καθώς μάζευε καρότα από τον κήπο του, με μεγάλη του εκπληξη μάζεψε ένα καρότο το οποίο «φορούσε» την βέρα του!!!

 

Το καρότο είχε αναπτυχθεί μέσα από το δαχτυλίδι και καθώς μεγάλωνε, το έφερε στην επιφάνεια ώστε να επανενωθεί με τον ιδιοκτήτη του!

 

Δυστυχώς η σύζυγος του ηλικιωμένου άντρα δεν έζησε για να το δεί καθώς πεθανε πριν μερικούς μήνες.

 

Ο ίδιος δήλωσε ότι τελικά ισχύει το ρητό « Ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις!»

Επιμέλεια: copyrights © www.cosmo-scope.com
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.cosmo-scope.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.