Φτιάξε Σπιτικό Φυστικοβούτυρο γρήγορα και εύκολα!
Το φυστικοβούτυρο, κατά τη γνώμη μου, είναι ένα από τα καλύτερα αθλητικά τρόφιμα. Είναι νόστιμο, φθηνό, θρεπτικό και καλό για την υγεία μας. Προσφέρει... Φτιάξε Σπιτικό Φυστικοβούτυρο γρήγορα και εύκολα!


Το φυστικοβούτυρο, κατά τη γνώμη μου, είναι ένα από τα καλύτερα αθλητικά τρόφιμα.

Είναι νόστιμο, φθηνό, θρεπτικό και καλό για την υγεία μας.

Προσφέρει κορεσμό και ικανοποίηση ακόμα και σε μικρή ποσότητα γιατί περιέχει πρωτείνες και φυτικές ίνες.

2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο, παρέχει περίπου 7 γραμμάρια πρωτεΐνης. Για να ενισχύσετε την αξία της πρωτεΐνης του φυστικοβούτυρου, συνοδέψτε το απλά με ένα  ποτήρι γάλα: 2 κουταλιές της σούπας + 1 ποτήρι γάλα= 25 γραμμάρια πρωτείνης!

Το γάλα αυξάνει  την αξία της πρωτεΐνης! Τα φυστίκια είναι χαμηλά σε μερικά από τα απαραίτητα αμινοξέα που οι μύες χρειάζονται για την ανάπτυξή τους.  Τα αμινοξέα στο γάλα συμπληρώνουν τα περιορισμένα αμινοξέα στα φιστίκια.

 


Θα χρειαστείτε:

500 γραμμάρια ψημένα ανάλατα φυστίκια

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή σπορέλαιο

1 πρέζα αλάτι

 

Ρίχνουμε στο μίξερ τα φυστίκια και το λάδι και τα χτυπάμε για 3 λεπτά.

Όσο πιο πολύ τα χτυπάμε τόσο πιο καλό θα γίνει το μείγμα μας γιατί τα φυστίκια θα βγάλουν τα έλαιά τους και θα βοηθήσουν να γίνει το φυτικοβούτυρό μας!

Χτυπήστε αρκετά λεπτά , με διακοπές, ώσπου να γίνει ρευστό!

Επιμέλεια: copyrights © www.cosmo-scope.com
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.cosmo-scope.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.