Γρήγορη Συνταγή Ωμά Brownies με 3 μόνο Συστατικά, ιδανική για Vegans και Αθλητές
Μία πολύ γρήγορη συνταγή για ωμά brownies με 3 μόνο συστατικά , κατάλληλη για Vegans και αθλητές που έχουν ανάγκη απο ενέργεια. Σνακ ιδανικό... Γρήγορη Συνταγή Ωμά Brownies με 3 μόνο Συστατικά, ιδανική για Vegans και Αθλητές

Μία πολύ γρήγορη συνταγή για ωμά brownies με 3 μόνο συστατικά , κατάλληλη για Vegans και αθλητές που έχουν ανάγκη απο ενέργεια. Σνακ ιδανικό και για τα παιδιά όταν επιθυμούν γλυκό!

 

 

Τα συγκεκριμένα brownies βοηθούν στη μείωση της κακής χοληστερόλης, ειναι γεμάτα Ω3 λιπαρά , ειναι αντιοξειδωτικά και ενισχύουν τον μεταβολισμό και την διάθεσή σας! Φτιάχνονται μόνο με 3 υλικά: καρύδια, χουρμάδες και σκονη κακάο!

 

 

Υλικά:

 

1 κούπα ωμά καρύδια

 

1 κούπα χουρμάδες(βγάζουμε το κουκούτσι)

 

1/4 της κούπας ωμό κακάο σκόνη(προτιμήστε κακάο από κατάστημα με βιολογικά προϊόντα)

 

Συνταγή:

 

Χτυπάμε τα καρύδια στο μπλέντερ ώσπου να ομογενοποιηθούν σε μέτριο βαθμό.

 

Προσθέτουμε το κακάο στο μπλέντερ και συνεχίζουμε να χτυπάμε ώστε να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

 

Τέλος, προσθέτουμε τους χουρμάδες και χτυπάμε καλά ώσπου όλα τα υλικά μας να γίνουν ένα καλό μίγμα και να κολλάνε μεταξύ τους δημιουργώντας μια «μπάλα». Τοποθετήστε το μίγμα σε ενα ταψάκι, καλύψτε το με μεμβράνη και αφήστε το στο ψυγείο για 2-3 ώρες να κρυώσει.

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: copyrights © www.cosmo-scope.com
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.cosmo-scope.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.