Ανθρώπινη Αυξητική Ορμόνη (HGH): Ενισχύστε την με Φυσικό Τρόπο και Νιώστε Υγιής, Δυνατός και Νεότερος!
Έχετε πιθανότατα ακούσει για όλα τα μεγάλα οφέλη της αύξησης του επιπέδου της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης ή HGH, στο σώμα σας. Η αύξηση του... Ανθρώπινη Αυξητική Ορμόνη (HGH): Ενισχύστε την με Φυσικό Τρόπο και Νιώστε Υγιής, Δυνατός και Νεότερος!

Έχετε πιθανότατα ακούσει για όλα τα μεγάλα οφέλη της αύξησης του επιπέδου της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης ή HGH, στο σώμα σας.

Η αύξηση του επιπέδου της HGH στο σώμα σας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της αύξησης του βάρους, να σας βοηθήσει να χτίσετε το μυϊκό σας σύστημα, και ακόμη και να κρατήσει το σώμα σας νεότερο σε εμφάνιση και αίσθηση.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ακριβώς τι είναι η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη και ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να ενισχύσει τα επίπεδα HGH σας φυσικά χωρίς ενέσεις ή χάπια.

Τι είναι οι Ανθρώπινες αυξητικές ορμόνες;

Οι Ανθρώπινες αυξητικές ορμόνες παίζουν πολλούς ρόλους στο σώμα σας. Οι ορμόνες αυτές βοηθούν να κρατήσετε το σώμα σας σε ένα υγιές βάρος και συμβάλουν στη ρύθμιση των επίπεδων του σακχάρου στο αίμα.

Όταν ένα παιδί αναπτύσσεται, αρχίζει να εκκρίνει HGH μέσω της υπόφυσης. Αυτό βοηθά τους οργανισμούς να μεγαλώνουν γρήγορα μέχρι να γίνουν ενήλικες.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η υπόφυση του ενήλικα δεν σταματά ποτέ εκκρίνει HGH. Ωστόσο, οι ενήλικες να αρχίσουν να παράγουν λιγότερο από αυτή την ορμόνη, κυρίως λόγω των ανθυγιεινών τρόπων ζωής.

Πώς μπορείτε να ενισχύσετε τα επίπεδα της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης του σώματός σας φυσικά;

Δεν χρειάζεται να στραφείτε σε ενέσεις HGH ή χάπια που είναι ακριβά και συχνά έχουν αρνητικές παρενέργειες.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να αυξήσετε φυσικά την παραγωγή των ανθρώπινων αυξητικών ορμονών του σώματός σας.

1.Αφθονία του ύπνου

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν θέλετε να ενθαρρύνετε το σώμα σας να παράγει περισσότερο HGH, είναι ο ύπνος. Οι περισσότεροι ενήλικες κοιμούνται 6-7 ώρες κάθε βράδυ, όταν 8-9 ώρες ύπνου απαιτούνται πραγματικά για να κρατήσετε το σώμα σας σε καλή γενική υγεία.

Στην πραγματικότητα, υπόφυση σας εκκρίνει το μεγαλύτερο μέρος της HGH σε μια περίοδο 24 ωρών κατά τη διάρκεια των σταδίων 3 και 4 του ύπνου. Έτσι, αν μειώσετε το χρόνο του ύπνου σας ή αν δεν κοιμάστε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να εισέλθετε στα στάδια 3 και 4 του ύπνου, το σώμα σας απλά δεν έχει χρόνο για να εκκρίνει το σύνολο της HGH.

2 . Κρατήστε τα Επίπεδα Ινσουλίνης του σώματός σας Χαμηλά

Όταν το πάγκρεας εκκρίνει ινσουλίνη, η υπόφυση σας σταματάει να εκκρίνει HGH. Αυτό σημαίνει ότι η διατήρηση της ισορροπίας της ινσουλίνης στο σώμα σας θα βοηθήσει στην αύξηση του επίπεδου της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης του σώματός σας.

Το σώμα σας εκκρίνει ινσουλίνη μετά από κάθε γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες. Αυτό σημαίνει ότι για να αποφύγετε την υψηλή παραγωγή ινσουλίνης στο σώμα σας , θα πρέπει να ακολουθήσετε μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες.

3.Εκτελέστε Υψηλής Έντασης Άσκηση

Αν θέλετε να αυξήσετε το επίπεδο της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης του σώματός σας, τότε θα πρέπει να ασκήστε καθημερινά. Ωστόσο, μόνο το περπάτημα ή ακόμα και το τρέξιμο δεν θα αυξήσει το επίπεδο της HGH του σώματός σας, όπως η υψηλής έντασης άσκηση.

Η Υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση ή HIIT, είναι μια σπουδαία προπόνηση για να δοκιμάσετε αν είστε νέοι στην έντονη άσκηση. Για να εκτελέσετε HIIT, μπορείτε να ασκηθείτε σε χαμηλή ή μέτρια ένταση για μερικά λεπτά, στη συνέχεια, εκτελέστε την άσκηση υψηλής έντασης για περίπου ένα λεπτό.

Έντονη η άρση βαρών μπορεί επίσης να βοηθήσει το σώμα σας να παράγει πιο ανθρώπινη αυξητική ορμόνη.

Οι Ανθρώπινες αυξητικές ορμόνες είναι πολύ επωφελής για σας σώματος, και δεν χρειάζεται να κάνετε ενέσεις συνθετικών HGH ή να πάρετε χάπια για να αυξήσει το επίπεδο της HGH  του σώματός σας.

Δοκιμάστε αυτούς τους φυσικούς τρόπους για να αυξήσει το επίπεδο της HGH, ώστε να αρχίσετε να αισθάνεστε νεότεροι, να χτίσετε περισσότερο μυ, και να απελευθερώσετε το λίπος που έχει αποθηκεύσει σώμα σας.

Διαβάστε επίσης: 4 Λεπτά, 28 μέρες!.. Νέο σώμα!

Επιμέλεια: copyrights © www.cosmo-scope.com
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.cosmo-scope.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.
Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook