Η Converse κυκλοφορεί τα Νέα Αδιάβροχα σταράκια!
Τα νέα αδιάβροχα σταράκια της Converse είναι γεγονός! Ο χειμώνας είναι η εποχή που ταυτίζεται με μουσκεμένα και μουδιασμένα πόδια. Αυτό μπορεί να αλλάξει... Η Converse κυκλοφορεί τα Νέα Αδιάβροχα σταράκια!

Τα νέα αδιάβροχα σταράκια της Converse είναι γεγονός!

Ο χειμώνας είναι η εποχή που ταυτίζεται με μουσκεμένα και μουδιασμένα πόδια. Αυτό μπορεί να αλλάξει πλέον για εκείνους που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τα παλιά τους σταράκια με κάτι πιο πρακτικό.

Έχουμε 2 λέξεις για εσάς , τους φανατικούς θαυμαστές της Converse: Αδιάβροχα σταράκια!

Από τα αποκαλυπτήρια των Chuck Taylor ΙΙ του περασμένου έτους, η Converse εργάστηκε σκληρά για να βελτιώσει το εμβληματικό της σταράκι. Το τελευταίο εγχείρημά τους είναι τα Converse Counter Climate Boots , μία σειρά απο αδιάβροχα σταράκια. Κάθε παπούτσι είναι φτιαγμένο με «νερο-απωθητικό» καμβά , καουτσούκ , αδιάβροχο δέρμα και υλικό Νεοπρέν – γνωστό για την ανθεκτικότητά του σε ακραίες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες. Από το ύφασμα αυτό κατασκευάζονται οι στολές κατάδυσης.

Η Converse κυκλοφορεί τα Νέα Αδιάβροχα σταράκια!

Η Converse κυκλοφορεί τα Νέα Αδιάβροχα σταράκια!

Η Converse κυκλοφορεί τα Νέα Αδιάβροχα σταράκια3

Παρά την κομψή και προσεγμένη εμφάνισή τους , τα αδιάβροχα σταράκια υπόσχονται να κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά και στεγνά.

Είναι λογικό οτι πολλοί απο εμάς δεν θέλουν να θυσιάσουν τα σταράκια τους , ακόμη και στους πιό κρύους μήνες. Γι’ αυτό ήρθαν τα νέα σταράκια για να σας κάνουν τη ζωή πιό εύκολη. Τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι σχεδόν 100 ετών και εξακολουθούν να είναι στη μόδα.

Επιμέλεια: copyrights © www.cosmo-scope.com
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.cosmo-scope.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.