Ο Hugh Jackman υποδύεται έναν πολύ σκοτεινό Wolverin στο πρώτο trailer του Logan
Wolverine, Logan, Hugh Jackman. Όποιος έχει δει και έχει αγαπήσει τους X-Men, ξέρει για τι πράγμα μιλάμε. Πρόκειται για ένα χαρακτήρα που προκάλεσε τόσο... Ο Hugh Jackman υποδύεται έναν πολύ σκοτεινό Wolverin στο πρώτο trailer του Logan

Wolverine, Logan, Hugh Jackman. Όποιος έχει δει και έχει αγαπήσει τους X-Men, ξέρει για τι πράγμα μιλάμε.

Πρόκειται για ένα χαρακτήρα που προκάλεσε τόσο έντονο ενδιαφέρον στο κοινό ώστε τελικά απέκτησε τις δικές του, ξεχωριστές ταινίες.

Η νέα ερμηνεία της πολύπλευρης προσωπικότητας του Logan, όπως ονομάζεται και η ταινία, δείχνει πραγματικά δραματική. Υπό τους ήχους του κομματιού του Johny Cash, “Hurt”, βρίσκουμε τον Wolverin σε μία άσχημη φάση στη ζωή του.

Περισσότερο σκοτεινός και ειρωνικός από ότι συνήθως, πείθεται τελικά από τον Charles Xavier να βοηθήσει ένα μικρό κορίτσι: «Είναι σαν εσένα, πάρα πολύ σαν εσένα», του λέει Σημαίνει άραγε αυτό ότι η μικρή έχει λεπίδες στα χέρια της όπως και εκείνος;

Το trailer προμηνύει μια ταινία που δεν μοιάζει σαν τις υπόλοιπες των X-Men.


Με εμφανή την απουσία των ηχηρών εφέ, το “Logan” μοιάζει με ένα δράμα που θα στηριχθεί εξ ολοκλήρου στην παρουσία του Hugh Jackman και, φυσικά, στο βάθος του χαρακτήρα που καλείται να ερμηνεύσει για ακόμη μια φορά.

Για να το πούμε και αλλιώς, μία ταινία γεμάτη με Hugh Jackman. Ναι, μας αρκεί.

Από 3 Μαρτίου στους κινηματογράφους.

via huffingtonpost.gr