Ο φωτογράφος Mike Mezeul II ρίσκαρε τη ζωή του για να απαθανατίσει την πιο εντυπωσιακή εικόνα που έχετε δει
Υπάρχουν φωτογράφοι που φτάνουν στα άκρα για να πετύχουν το πολυπόθητο «κλικ» και μετά υπάρχει και ο Mike Mezeul II που στέκεται σε απόσταση... Ο φωτογράφος Mike Mezeul II ρίσκαρε τη ζωή του για να απαθανατίσει την πιο εντυπωσιακή εικόνα που έχετε δει

Υπάρχουν φωτογράφοι που φτάνουν στα άκρα για να πετύχουν το πολυπόθητο «κλικ» και μετά υπάρχει και ο Mike Mezeul II που στέκεται σε απόσταση αναπνοής από ένα ποτάμι παχύρρευστης, ορμητικής λάβας, κινδυνεύοντας να καεί ζωντανός για να απαθανατίσει το μεγαλείο της φύσης στη πιο άγρια μορφή του.

Ο Αμερικανός φωτογράφος με τις ριψοκίνδυνες καλλιτεχνικές τάσεις, κατάφερε πρόσφατα να απαθανατίσει σε ένα κάδρο το φεγγάρι, το γαλαξία, έναν μετεωρίτη και ένα ποτάμι λάβας.

«Ήμουν πραγματικά σε κατάσταση σοκ», λέει ο Mike Mezeul II στη HuffPost US.

«Ήταν η τρίτη λήψη που τράβηξα αφότου είχε δύσει ο ήλιος και μόλις είδα τον μετεωρίτη ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω καλύτερη φωτογραφία από αυτή, οπότε τα μάζεψα και έφυγα».

Ο φωτογράφος Mike Mezeul II ρίσκαρε τη ζωή του για να απαθανατίσει την πιο εντυπωσιακή εικόνα που έχετε δει

Ο Mike περπάτησε για περίπου 20χλμ στο ανώμαλο ηφαιστειακό έδαφος του Volcanoes National Park στο Big Island της Χαβάης και είχε μόλις λίγα δευτερόλεπτα στη διάθεσή του για να τραβήξει τη λήψη, καθώς ο κίνδυνος να καεί ζωντανός από τη λάβα ήταν μεγάλος.

«Ήταν ένα από τα πιο ακραία τοπία που έχω βρεθεί ποτέ», είπε.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερη από τη δουλειά του Mike Mezeul II, μπορείτε να επισκεφθείτε το site του ή να ακολουθήσετε το λογαριασμό του στο Instagram.

via huffingtonpost.gr