Φτιάξτε Εύκολα και Οικονομικά τα Δικά σας Φθινοπωρινά Διακοσμητικά!
Αλλάξτε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με τις παρακάτω εύκολες κατασκευές από οικονομικά υλικά. Οι καιροί δεν είναι για μεγάλα έξοδα και αυτό το... Φτιάξτε Εύκολα και Οικονομικά τα Δικά σας Φθινοπωρινά Διακοσμητικά!

Αλλάξτε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με τις παρακάτω εύκολες κατασκευές από οικονομικά υλικά.

Οι καιροί δεν είναι για μεγάλα έξοδα και αυτό το έχουμε νιώσει όλοι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως χρειάζεται να παραμελείτε η διακόσμηση του σπιτιού.

Φτιάξτε εύκολα και οικονομικά τα δικά σας διακοσμητικά αντικείμενα και ανανεώστε τη διακόσμηση των χώρων του σπιτιού σας στη στιγμή.

1. DIY με φύλλα δέντρων. Μια βόλτα για την αναζήτηση μερικών φύλλων από δέντρα θα ευνοήσει την κατάσταση. Με σπρέι σε αποχρώσεις του χρυσού και του χαλκού (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία) βάψτε τα φύλλα. Όταν στεγνώσουν με μια κλωστή, στην ίδια απόχρωση με τον τοίχο του σπιτιού σας ή με ψιλή πετονιά, δέστε την μία άκρη της σε κάθε φύλλο και την άλλη άκρη της σε ένα κλαρί δέντρου. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο για όλα τα φύλλα μέχρις ότου καλύψετε όλο το κλαρί. Στη συνέχεια κρεμάστε το σε μια επιφάνεια του τοίχου σας πάνω από κάποιο έπιπλο ως έργο Τέχνης.

2. DIY με κλαράκια δέντρων. Μερικά λεπτά κλαράκια από δέντρο θα σας βοηθήσουν γι’ αυτή την κατασκευή. Πάρτε ένα παλιότερο βαζάκι για ρεσώ που έχετε κουραστεί να το χρησιμοποιείτε και κολλήστε (με κόλλα κατασκευών που θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χόμπι) επάνω σε αυτό τα κλαράκια. Κόψτε τα κλαράκια σε ανόμοιο μεταξύ τους μέγεθος σύμφωνα όμως πάντα με τις αναλογίες του βάζου.

3. DIY με αποξηραμένα υλικά. Ένα γρήγορο και εύκολο διακοσμητικό αντικείμενο, ειδικότερα για τον πάγκο της κουζίνας σας, θα μπορούσε να είναι μια γυάλα με αεροστεγές καπάκι γεμάτη με διάφορους καρπούς, αρωματικά μπαχαρικά και ροδέλες αποξηραμένων εσπεριδοειδών. Χρησιμοποιήστε για τη γέμιση καρύδια, αμύγδαλα, στικς κανέλας, δαφνόφυλλα, ροδέλες πορτοκαλιού και λεμονιού, μικρά κουκουνάρια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε αρκεί αυτά που θα βάλετε να μην έχουν καθόλου υγρασία.

Φθινοπωρινή Διακόσμηση

4. DIY με αποξηραμένο σιτάρι. Ένα μεγάλο βάζο με ένα μπουκέτο από αποξηραμένο σιτάρι μπορεί να κοσμήσει οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας και σε οποιαδήποτε, εντός του φθινοπώρου, περίσταση. Μερικές πολύχρωμες πινελιές όμως ποτέ δεν έβλαψαν. Τυλίξτε μια κλωστή κεντήματος (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας) στο κάθε κοτσάνι, από ένα διαφορετικό χρώμα, για περίπου 8cm κάτω από τον καρπό που θα δώσει άλλο αισθητικό αποτέλεσμα.

5. DIY με αποξηραμένο σιτάρι. Ένα μεγάλο βάζο με ένα μπουκέτο από αποξηραμένο σιτάρι μπορεί να κοσμήσει οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας και σε οποιαδήποτε, εντός του φθινοπώρου, περίσταση. Μερικές πολύχρωμες πινελιές όμως ποτέ δεν έβλαψαν. Τυλίξτε μια κλωστή κεντήματος (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας) στο κάθε κοτσάνι, από ένα διαφορετικό χρώμα, για περίπου 8cm κάτω από τον καρπό που θα δώσει άλλο αισθητικό αποτέλεσμα.

Φθινοπωρινή Διακόσμηση

Πηγή: spirossoulis.com

Για περισσότερα νέα σχετικά με Έξυπνα TIPS για DIY κατασκευές κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ