Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί = μια ώρα στο γυμναστήριο, σύμφωνα με τους ερευνητές
Είστε πολύ απασχολημένος για να βάλετε τα αθλητικά σας και να πάτε στο γυμναστήριο; Χαλαρώστε … μπορείτε να κερδίσετε το ίδιο όφελος ανοίγοντας ένα... Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί = μια ώρα στο γυμναστήριο, σύμφωνα με τους ερευνητές

Είστε πολύ απασχολημένος για να βάλετε τα αθλητικά σας και να πάτε στο γυμναστήριο;

Χαλαρώστε … μπορείτε να κερδίσετε το ίδιο όφελος ανοίγοντας ένα cabernet, προσφέρετε στον εαυτό σας ένα ποτήρι, κάθίστε και απολαύστε τα ίδια οφέλη με μια προπόνηση.

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, έτσι δεν είναι; Όσο τρελό κι αν ακούγεται, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα στον Καναδά διαπίστωσαν ότι η ρεσβερατρόλη, ένα βασικό συστατικό του κόκκινου κρασιού, όταν δοκιμάστηκε σε ένα εργαστήριο, βελτίωσε στους συμετέχοντες την φυσική απόδοση, τη μυϊκή δύναμη και την καρδιακή λειτουργία όσο μια προπόνηση στο γυμναστήριο .

«Ήμασταν ενθουσιασμένοι όταν είδαμε ότι η ρεσβερατρόλη έδειξε αποτελέσματα παρόμοια με αυτό που θα δείτε από εκτεταμένη άσκηση αντοχής», δήλωσε ο ερευνητής Jason Dyck σε ένα άρθρο στο Science News.

Μήπως να το δοκιμάσετε;

Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.cosmo-scope.com via lifehack.org
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.cosmo-scope.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.