Κι όμως, στο inbox του Facebook υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα που δεν έχετε δει ποτέ!
Tις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν πολλά ξένα δημοσιεύματα που ενημερώνουν πως χρήστες έχουν ανακαλύψει εκατοντάδες μηνύματα κλειδωμένα και αδιάβαστα σε ένα κρυφό φάκελο εισερχομένων στο... Κι όμως, στο inbox του Facebook υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα που δεν έχετε δει ποτέ!
Tις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν πολλά ξένα δημοσιεύματα που ενημερώνουν πως χρήστες έχουν ανακαλύψει εκατοντάδες μηνύματα κλειδωμένα και αδιάβαστα σε ένα κρυφό φάκελο εισερχομένων στο σύστημα μηνυμάτων του Facebook.
Το inbox φαίνεται πως τελικά έχει κάποιο σύστημα φιλτραρίσματος, σχεδιασμένο να ανιχνεύει και να απομονώνει spam και άλλα ανεπιθύμητα μηνύματα. Ωστόσο, όπως γράφουν αρκετοί, πολλά ήταν τα μηνύματα που δεν ήταν διαφημιστικά ή αυτό που αποκαλούμε ενοχλητικά.
Όλοι βρίσκουν στο inbox τους πολλά «νόμιμα» και ενδιαφέροντα μηνύματα που δεν έφτασαν ποτέ στον κεντρικό φάκελο εισερχομένων ή το Messenger app.
Αυτά είναι τα μηνύματα από τους ανθρώπους που το Facebook πιστεύει ότι δεν ξέρετε ή χαρακτηρίζει ανεπιθύμητα. Το Facebook αξιολογεί μια σειρά από παράγοντες, όπως το αν είστε φίλοι στο Facebook ή αν και οι δύο ανήκετε σε κάποια από τις ίδιες ομάδες στο Facebook.
Αυτή η λειτουργία του Facebook τροποποιείται και αλλάζει όσο οι χρήστες δέχονται ή αγνοούν τα μηνύματα, κάτι που κάνει τον αλγόριθμο να προσαρμόζεται σε αυτό που θεωρεί καλύτερο για εσάς.
Για να δείτε τα φιλτραρισμένα μηνύματα στο desktop:
minimata-fb
Κι όμως, στο inbox του Facebook υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα που δεν έχετε δει ποτέ! Πηγαίνετε στα μηνύματα του inbox. Κάντε κλικ στο «αιτήματα μηνυμάτων» και «προβολή όλων». Επιλέξτε από το «περισσότερα» το φιλτραρισμένα μηνύματα και δείτε αυτά που δεν είχατε δει ποτέ! Ο απλούστερος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κρυμμένα εισερχόμενα είναι να περιηγηθείτε στο https://www.facebook.com/messages/other?action=recent-messages
Πηγή