Τα ακουστικά Concept N της Sony που… τα φοράς στον λαιμό
H Sony παρουσιάζει τα ακουστικά Concept N, τα οποία προσφέρουν μουσική χωρίς να είναι ανάγκη να αγγίξουν το κεφάλι του χρήστη.  Το μεγάλο πλεονέκτημα... Τα ακουστικά Concept N της Sony που… τα φοράς στον λαιμό

H Sony παρουσιάζει τα ακουστικά Concept N, τα οποία προσφέρουν μουσική χωρίς να είναι ανάγκη να αγγίξουν το κεφάλι του χρήστη. 

Το μεγάλο πλεονέκτημα των Concept N headphones της Sony είναι ότι εκτός από τους ήχους της μουσικής, επιτρέπουν σε όσους τα φορούν να ακούν και όλους τους υπόλοιπους ήχους του περιβάλλοντος. Φοριούνται γύρω από τον λαιμό, ενώ ο σχεδιασμός των ηχείων είναι τέτοιος που επιτρέπει την αποστολή των ηχητικών κυμάτων προς τα αυτιά εκείνου που τα φορά.

Τα Sony Concept N headphones δεν είναι μόνο αξεσουάρ ήχου, αφού υποστηρίζουν στοιχεία φωνητικού χειρισμού και μία κάμερα. Ενσωματωμένος μέσα τους υπάρχει ένας πομποδέκτης Bluetooth, ενώ διαθέτουν και αισθητήρες κίνησης για να αντιλαμβάνονται το πώς κινείται ο κάτοχός τους, χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι εκείνος.

Η λογική της Sony είναι να δημιουργήσει ένα αξεσουάρ το οποίο να μπορεί να συνοδέψει τον κάτοχό τους στην ποδηλασία και σε άλλες δραστηριότητες, κατά τις οποίες είναι σχεδόν απαραίτητο να έχει τα χέρια του ελεύθερα, ή όταν πρέπει να γίνονται αντιληπτοί οι ήχοι του περιβάλλοντος. Τα ακουστικά της Sony βρίσκονται ακόμα στο στάδιο του πρωτοτύπου και δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα πληροφορίες για το εάν και πότε θα βγουν στην παραγωγή.